Ravintovalmennus

Valmennusryhmät

Personal training

Vegaanista valmennusta 

Opetamme asiakkaitamme tekemään itsenäisesti sellaisia muutoksia, jotka vievät heitä lähemmäksi tavoitteitaan. Onnistuneessa valmennusjaksossa valmentaja on tehnyt itsensä tarpeettomaksi.

Kaikki valmennuksemme toteutetaan yksilöllisesti asiakkaan toiveet, tavoitteet ja rajoitteet huomioon ottaen. Kaikki valmennuksemme alkavat esitietolomakeen täyttämisellä. Esitietolomakkeessa kartoitamme liikunta- ja ruokailutapoja, sekä pyydämme asiakkaitamme listaamaan realistisia tavoitteita valmennukselle.

Huomaathan, että olet tervetullut valmennettavaksemme ruokailutottumuksistasi riippumatta. Emme siis edellytä asiakkailtamme vegaaniutta.

Valmennus suoritetaan pääasiassa sähköpostin välityksellä (ravintovalmennus, harjoitteluohjelma, aloituspaketti). Halutessasi voimme palvella sinua myös puhelimitse tai Zoomin välityksellä. 

Maksutavat ravitsemusterapiaan: lasku tai verkkokauppa 

Maksutavat valmennuspalveluihin: lasku tai verkkokauppa, Sporttipassi (ePassi), Smartum- tai Virikesetelit, Smartum- tai Virikekortti sekä Smartumin verkkomaksu, Tykysetelit, Tyky Online, Eazybreak. Henkilökohtaiset tapaamiset voi maksaa myös pankki- tai luottokortilla. Kaikki hinnat sisältävät alv 24 %.

Valmennamme mielellämme myös ruotsiksi ja englanniksi. Vi hjälper våra kunder gärna på finska, svenska och engelska. We’re happy to coach our clients in Finnish, Swedish and English.

Hinnasto

Ryhmävalmennukset alk. 25€/hlö

E-kirjat 29€/kpl

Ruokapäiväkirja-analyysi 69€

Ravintovalmennus 89€

Henkilökohtainen valmennustapaaminen 89€

3kk ravintovalmennus 129€/kk

 

Jatkuva etävalmennus 149-249€/kk

Psykologin vastaanotto 119€

Aloituspaketti (sis. ravintovalmennus ja harjoitusohjelma) 149€

 

Personal training-paketit alk. 199€

Teemme myös räätälöityjä paketteja tarpeidesi mukaan.

Klikkaa linkkiä nähdäksesi lisätiedot palveluista.

Ota yhteyttä

Kiitos viestistäsi!