Blogi

Apua rentoutumiseen, osa 2


Edellisestä rentoutus- ja meditaatiokirjoituksestani tuli niin paljon positiivista palautetta, että päätimme nauhoittaa muutaman meditaation edellisten lisäksi!

Huomaathan, ettei ole niin sanotusti oikeaa ja väärää tapaa meditoida tai rentoutua. Voit kokeilla läpi erilaisia koulukuntia ja eri ohjaajia, kunnes löydät itsellesi sopivan tyylin.

Toivottavasti näistä harjoituksista on sinulle hyötyä.

Kolmen minuutin meditaatiot

Miellän nämä lyhyet meditaatiot SOS-meditaatioiksi. Ne tilanteet, joissa aivosi kulkevat tuhatta ja sataa ja kaipaat vain pienen hetken itsellesi, selkeyttääksesi ajatuksesi, ovat oiva hetki kolmen minuutin meditaatiolle.

Voit valmistautua meditaatioon käymällä istumaan tuolille tai lattialle. Ota hyvä asento, laita nauha käyntiin ja sulje silmäsi.

Tuttuun tapaan ääninauhoissa on "paljas" versio ilman taustaääniä sekä myös äänimaisema heinäsirkkojen kanssa.

Kolmen minuutin meditaatio ilman taustaääniä

Kolmen minuutin meditaatio heinäsirkka-äänimaisemalla

Seitsemän minuutin meditaatiot

Seitsemän minuutin meditaatioissa fokus on hengittämisessä ja vatsan alueen tunnustelussa. Jos huomaat, että seitsemän minuuttia on liian pitkä aika istua ilman tukea, käy istumaan sohvalle tai nojatuoliin tai vaihtoehtoisesti voit istua lattialla, selkä seinää vasten tuettuna. Tarkoituksena on, ettet turhaan joudu korjaamaan asentoasi useampaan otteeseen harjoituksen aikana - voit keskittyä harjoitukseen paremmin, kun asennon etsimiseen ei mene turhaa energiaa ja aikaa.

Seitsemän minuutin meditaatio ilman taustaääniä

Seitsemän minuutin meditaatio heinäsirkka-äänimaisemalla

#meditaatio #rentoutuminen #palautuminen #henkinenvalmennus #jooga

Katso myös nämä tekstit