Valmennusryhmät

HUOM! Valmennusryhmät ovat koronaviruspandemian takia tauolla toistaiseksi. Ilmoitamme sosiaalisen median kanavillamme, kun pienryhmät palaavat ohjelmistoon.

Järjestämme paljon erilaisia valmennusryhmiä ja workshoppeja. Osa valmennusryhmistämme toteutetaan verkkovalmennuksina. 

Workshopit ja pienryhmäharjoittelut toteutetaan pääasiassa Helsingissä, mutta vierailemme satunnaisesti myös muissa kaupungeissa. Pysy kuulolla uusista kursseista seuraamalla meitä Facebookissa!

Lift like a girl

Ready Set Go

Lift like a girl on kehonmuokkauksesta kiinnostuneille, jo kuntosalilla käyneille, suunnattu pienryhmävalmennus. Ryhmän koko on 3-6 henkilöä, eli ohjaus on yksilöllistä. Kahdeksan viikkoa kestävän valmennusjakson aikana opit salat tehokkaaseen, mutta turvalliseen lihasta kasvattavaan harjoitteluun. Jokaisen harjoittelukerran jälkeen saat videotallenteen ohjatuista liikkeistä valmennettavien suljetussa whatsapp-ryhmässä. Valmennusjakso sisältää kaksi harjoitteluohjelmaa. Harjoitteluohjelmat ovat yksijakoisia.

Kuntovaatimuksia Lift like a girl-valmennukseen ei varsinaisesti ole. Voit osallistua valmennukseen, jos päivittäisessä liikkumisessa ei ole selkeitä haasteita: pystyt nousemaan ja laskeutumaan portaita, istuutumaan ja nousemaan sekä tuolille että lattialle ilman ulkopuolisen avustusta.  Voit ilmoittautua mukaan verkkokaupassamme. Mikäli haluat maksaa kurssin Smartum-, Virike- tai muilla työnantajaeduilla, ole yhteydessä päävalmentajaamme Ulrika Lillsundeen sähköpostilla: ulrika@veganfitness.fi.

Asiakkaiden kommentteja Lift like a girlistä:

"Fiilis jokaisen treenin jälkeen on mahtava! Opin joka kerta jotain uutta, erityismaininta supertehokkaasta pakaratreenistä, joka tuntui vielä päiviä harjoittelun päätyttyä <3"

"Osallistuin valmennusryhmään, koska en 'osaa' treenata tarpeeksi tehokkaasti itsenäisesti, ja on tuntunut siltä kuin harjoittelusta puuttuisi fokus. Tavoitteena oli muokata kropasta vähärasvaisempi ja lihaksikkaampi, siis kokonaisuudessaan sporttisempi olemus. Nyt oon kuitenkin tosi motivoitunut ja vihdoin tiedän mitä mun pitää tehdä! Oon joutunut ostamaan kaksi paria pienempiä vaatteita parin Lift like a girl- valmennusjakson jälkeen - ja vihdoin näytän itsevarmalta bikineissä!"

Kuntosalin starttikurssi 

Kuntosalin alkeiskurssi on 3-4 hengen ryhmälle suunniteltu opastus kuntosaliharjoittelun perusteisiin. Seitsemän viikon valmennusjakson aikana opit kuntosaliharjoittelun pääliikkeet laitteissa ja vapailla painoilla. Jokaisen harjoittelukerran jälkeen saat videotallenteen ohjatuista liikkeistä valmennettavien suljetussa whatsapp-ryhmässä. Valmennusjakso sisältää kaksi harjoitteluohjelmaa. Harjoitteluohjelmat ovat yksijakoisia.

Kuntovaatimuksia alkeiskurssille ei varsinaisesti ole. Voit osallistua alkeiskurssille, jos päivittäisessä liikkumisessa ei ole selkeitä haasteita: pystyt nousemaan ja laskeutumaan portaita, istuutumaan ja nousemaan sekä tuolille että lattialle ilman ulkopuolisen avustusta.  Voit ilmoittautua mukaan verkkokaupassamme. Mikäli haluat maksaa kurssin Smartum-, Virike- tai muilla työnantajaeduilla, ole yhteydessä päävalmentajaamme Ulrika Lillsundeen sähköpostilla: ulrika@veganfitness.fi

Asiakkaiden kommentteja alkeiskurssista:

"Treenien jälkeen oli aina tosi hyvä fiilis! Sellanen onnistunut ja osaava olo, mikä tietenkin on kannustavan valmennuksen ansiota. On myös mahtavaa tuntea olevansa vahva (tai ainakin vahvempi kuin alussa) ja itsekin oikein yllättyy, että rauta nousee!"

"Kurssi oli huippu! Ryhmän ollessa pieni ohjaus oli yksilöllistä. Treeneihin oli joka kerta kiva lähteä ja sen loputtua energiaa enemmän, kun tullessa. Olin pidempään etsinyt liikuntalajia, joka nappaisi ja kurssin aikana oli mahtavaa huomata, että löysin sellaisen."

STRONGER-valmennusryhmä Helsingissä

STRONGER-pienryhmävalmennuksissa harjoitellaan voima- ja suorituskykylajien eri osa-alueita kolmen viikon jaksoissa. Valmennamme pienryhmissä maksimissaan kuusi henkilöä kerrallaan, jotta saamme pidettyä valmennuksen mahdollisimman henkilökohtaisena.

Valmennusjakson aikana opit perusteet mm. kyykkyyn, maastavetoon sekä penkkipunnerrukseen. Jokaisella harjoituskerralla käydään läpi myös apuliikkeitä pääliikkeiden tueksi. Valmennuksen lopussa saat itsellesi myös harjoitteluohjelman, jolla jatkaa harjoittelua itsenäisesti.

STRONGER-ryhmiä luotsaa Vegan Fitnessin fysiikkavalmentaja ja personal trainer Sami Lillsunde. Sami valmentaa pääasiassa urheilijoita (voimanostajia, kahvakuulaurheilijoita ja kamppailijoita), joten nämä "avoimet" pienryhmät ovat todella harvinaista herkkua!

Voit ilmoittautua mukaan verkkokaupassamme. Mikäli haluat maksaa valmennuksen työnantajaeduilla (Smartum ym), olethan yhteydessä päävalmentajaamme Ulrikaan sähköpostilla: ulrika@veganfitness.fi

Painonnoston alkeiskurssi Helsingissä

Kurssilla opit olympiapainonnoston alkeet seitsemän viikon ajan. Valmennamme pienryhmissä maksimissaan neljä henkilöä kerrallaan, jotta saamme pidettyä valmennuksen mahdollisimman henkilökohtaisena.

Valmennusjakson aikana opit perusteet mm. rinnallevetoon, työntöön ja tempaukseen. Jokaisella harjoituskerralla käydään läpi myös apuliikkeitä pääliikkeiden tueksi. Valmennuksen lopussa saat itsellesi myös harjoitteluohjelman, jolla jatkaa harjoittelua itsenäisesti.

Painonnoston alkeisryhmiä luotsaa Vegan Fitnessin fysiikkavalmentaja ja personal trainer Sami Lillsunde, joka on myös Suomen Painonnostoliiton kouluttama painonnosto-ohjaaja (PNOK1). Sami valmentaa pääasiassa urheilijoita (voimanostajia, kahvakuulaurheilijoita ja kamppailijoita), joten nämä "avoimet" pienryhmät ovat todella harvinaista herkkua!

Osallistuaksesi valmennukseen sinun tulee:

  • Pystyä liikkumaan arjessa esteettömästi, eli voit liikkua portaissa vaivattomasti, nostella ja kantaa kauppakasseja ym. arkisia tavaroita. 

  • Olla motivoitunut ja sitoutunut harjoitteluun valmennusjakson ajan.

  • Emme edellytä kokemusta painonnostosta tai kuntosaliharjoittelusta, sillä kurssi on kaikille avoin.

 

Milloin? Tällä hetkellä kalenterissa ei ole alkavia painonnostokursseja.

Missä? Liikuntamylly, Jauhokuja 3, Helsinki

Mitä tarvitaan mukaan? Mukavat vaatteet, sisäkengät, juomapullo ja hikipyyhe. Saatat hyötyä myös muistiinpanovälineistä.

 

Valmennuksen hinta on 279€. Hinta ei sisällä sisäänpääsyä Liikuntamyllyyn. Ilmoittautuminen on sitova.

Voit ilmoittautua mukaan verkkokaupassamme. Mikäli haluat maksaa valmennuksen työnantajaeduilla (Smartum ym), olethan yhteydessä päävalmentajaamme Ulrikaan sähköpostilla: ulrika@veganfitness.fi