Kokemuksia valmennuksesta

Valmennettavissamme on ollut niin liikuntaharrastusta aloittavia kuin kilpaurheilijoita: ultrajuoksijoita, painonnostajia, kilpa-aerobikkaajia, muusikoita, kilpapyöräilijöitä, judoka, voimanostajia, thainyrkkeilijöitä, jujutsukoita ja suuri joukko terveysliikuntaa harrastavia henkilöitä. Valmennukseen on hakeutunut myös tuoreita äitejä ja fysioterapiassa käyviä henkilöitä. Terveydenhuoltoalan pohjakoulutuksen omaavat valmentajamme takaavat turvallisen harjoittelun.

"Ulrika on ollut kahden vuoden aikana ravintovalmentajani, PT:ni, joogaopettajani, fysioterapeuttini, yleinen tsemppari ja inspiroiva kannustaja. Usein rooli on vaihtunut lennosta. Meillä on ollut sovittu aika joogaohjaukseen ja Ulrikan tullessa paikalle olen ollut täysin krampissa ja Ulrika on lennossa vaihtanut fysioterapeutin takin päällensä. Tai meillä on ollut PT-treffit ja olemmekin käyneet läpi keittiön kaappeja ja miettineet ruokavaliota. Monissa tapaamisissamme ovat olleet läsnä kaikki eri roolit, sillä ihminen on kokonaisuus, eikö?"
- Siv, Espoo

”Olen aina tykännyt liikunnasta, mutta itsensä liikkeelle saaminen on ollut mulle hankalaa, ja ennen elämäntaparemonttiani mulla saattoi kulua kuukausiakin ilman liikuntaa. Sami on auttanut mua tekemään liikunnasta ja kehonhuollosta osan elämääni: rutiinin, joka pitää mun kehoni ja mieleni kondiksessa. Samin ohjaus on turvallista ja tehokasta, ja jatkuva kehitys ja nopeat tulokset motivoivat sohvalla lojuvasta perunasäkistä aktiivisen, terveen ja hyvännäköisen ihmisen. Liikunta on mulle nykyään elämäntapa, ja kiitos siitä kuuluu Samille.

Ulrika opetti mut syömään oikein. Ahmimishäiriöni sekä koko aiemman elämäni kestäneen jojo-laihduttamisen vuoksi tiesin jo entuudestaan paljon ravitsemuksesta, mutta Ulrikan esimerkki ja tiukka mutta silloin tällöisen nautiskelun suova, elämänmakuinen valmennus ovat antaneet mulle avaimet pitää terveellinen ruokavalio osana päivittäistä elämääni. En ole missään vaiheessa kokenut laihduttavani, vaan olen oppinut syömään oikein.

Tulokset puhuvat puolestaan: olen vuodessa hoikistunut ja kiinteytynyt 20 kiloa turvallisesti, helppoja ohjeita seuraten. Elämä maistuu terveenä ja aktiivisena paljon paremmalta.”

– Helena Haaparanta, laulaja, lauluntekijä, VALO-yhtyeen solisti

"Oon ollu valmennukseen kokonaisuudessa tosi tyytyväinen. Sain juuri sitä mitä lähdin hakemaan eli ohjelman ja käytännön vinkkejä syömiseen ja liikkumiseen ja kaikkeen siihen liittyvään. Koin koko valmennuksen ajan sut todella helposti lähestyttäväksi ja luotettavaksi valmentajaksi. En missään vaiheessa kokenut häpeää tai vastaavaa kun treenit ei kulkenut sillä tiesin etten saa sulta toruja vaan tsemppiä ja hyväksyntää. Lähden eteenpäin tekemään töitä tavoitteiden eteen huomattavasti armollisemmalla asenteella itseäni kohtaan. Iso kiitos siis tästä kahdesta kuukaudesta 🙏🏻 voisin ehdottamasti suositella sua kenelle vaan 😊"

- Tuulia (Ulrikan valmennettava)

"Ensimmäistä kertaa elämässäni tuntuu siltä, että elämäni mittainen suhteeni kehon ja mieleni eheyttämiseen on alkanut Ulrikan selkeiden ja pitkänaikajänteisen valmennuksen myötä. Treenit muokattiin omien valmiukseni mukaisesti taaperon hiekkalaatikkoleikkien vierellä toteutettaviksi. Kotona taaperon nukkuessa ja hänen ympärilläni leikkiessä on helppo vetää nämä treenit. Ei enää kikkaskonsteja ja rajuja treenejä vaan elämääni kestäviä muutoksia, jotka tulevat säilymään. Ulrika katsoi minulle sopivan tavan aloittaa ja mennä kohti tavoitteitani. Hyvä osamaksusuunnitelma mahdollisti ottaa valmennus vastaan ja aloittaa kehonhuolto lapsen saannin jälkeen" -Veera, 37v

Haluaisitko oman tarinasi tähän?

Otamme vastaan uusia valmennettavia.

”Ulrika on loistava coach! Hän on sekä positiivinen ja energinen kannustaja että rauhoittava opas. Ulrika uskaltaa vaatia, mutta kuuntelee ohjattavaa ja hänen kehoaan. Hän ohjaa asettamaan tavoitteita omalle treenaamiselle. Olemme treenanneet yhdessä muutaman vuoden ajan. Tänä aikana olen tullut tietoisemmaksi omasta kehostani, työskentelyasennoistani ja tottumuksistani. Kehontuntemukseni ja –hallintani on parantunut paljon. Olen saanut paljon eväitä omaan harjoitteluun ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämiseen.”

– Emmi, musiikkipedagogi, laulaja, luokanopettaja

"Valmennus on ollut mahtava juttu erityisesti siksi, että halusin vinkkejä ravitsevaan ja terveelliseen vegaaniseen syömiseen – ja olenkin saanut todella paljon siihen apua! Osaan nyt muodostaa huomattavasti monipuolisempia vege-annoksia kuin aiemmin – myös nopeasti ja helposti mikä on ajoittain tosi tärkeä juttu. Lisäksi olen saanut varmistusta ja luottoa aiempaan epävarmuuteen, että saanko varmasti tarpeeksi kaikkia ravintoaineita. Myös liikunta-ohjeet saa kivasti omien tarpeiden ja toiveiden mukaan. Mulle kuitenkin ravinto on ollut se ykkösjuttu ja tästä valmennuksesta jää kyllä kasapäin annoksia pysyvään käyttöön!”

-Jenni, vaatesuunnittelija ja joogaopettaja

Nimettömiä palautteita asiakastyytyväisyyskyselystä:

Mihin olit erityisen tyytyväinen valmennuksessa?

  • Monipuolinen ruokavalio. Ystävällinen palvelu. Tuli hyvä fiilis kaikesta.

  • Siinä otettiin huomioon kaikki mitä olin toivonut ja tuli kokonaisvaltainen hyvä treeni. Päälläseisonta oli kiva lisä ohjelmaan.

  • Siihen, että saamani ruokapäiväkirja noudatti hienosti toiveitani.

  • Kommunikaatioon, Ulrikalle oli todella helppo kirjoittaa s-postia ja uskon, että tunne olisi sama jos tapaisimme oikeasti.

  • Toiveet ruokavalion suhteen toteutettiin erinomaisesti, ja ongelma-alueisiin syömisessä kiinnitettiin todella hyvin huomiota, oli selkeästi tehty makeanhimoiselle sokeria korvaavia mutta terveellisempiä ja silti herkullisia juttuja 

  • Esitietolomake oli todella kattava ja laittoi miettimään sellaisia asioita, mitä ei ole aiemmin ajatellut – esim. mistä on valmis luopumaan, mistä ei, ja mikä voisi estää tavotteiden saavuttamisen. Sen täyttäminen laittoi miettimään omaa motivaatiota paljon syvemmin. Itse valmennuksessa parasta oli Ulrikan aito positiivisuus, läsnä oleminen ja vilpittömän tuntuinen usko siihen, että kyllä täältä pohjaltakin noustaan. Selvästi ammattilainen oikeassa työssä!

  • Kiitos Ulrika! Vaikutat ihan aidosti kiinnostuneelta siitä että miten just mulle saatais tehtyä hyvä ohjelma. Oot valmis auttaa ihan kaikessa ja yhteydenpito sujuu kuin unelma. Oon tosi tyytyväinen ohjelmaan ja valmennukseen.

”Ulrika on moniosaaja, joka hallitsee niin syömisen kuin treenaamisen. Ulrikan kiinnostus erilaisiin lajeihin auttaa asiakasta löytämään sopivat treenitavat. Aina ei ole pakko mennä salille tai syödä vain salaattia. Tiputin vuodessa 15 kiloa Ulrikan ohjauksella. Muutimme syömistapojani ja lisäsimme monipuolisuutta jo liikunnalliseen elämääni. Ulrikan iloisuus tarttuu! Suosittelen Ulrikaa valmentajaksi kaiken ikäisille ja kuntoisille ihmisille!”

– Mia, Vantaa.