ravintovalmennus

Kaikki ravintovalmennuksemme tehdään alusta loppuun käsityönä, asiakkaan toiveet ja resurssit huomioiden. Onpa tavoitteenasi kehonkoostumuksen muutos, korkeampi suorituskyky, parempi olo tai vatsavaivoista irti pääseminen, osaamme auttaa. Vegaanisen ruokavalion erityisruokavaliot (esim. gluteeniton, soijaton, matala fodmap) eivät ole este ravintovalmennukselle. Huomaathan että mikäli olet raskaana tai imetät, tai jos taustalla on syömishäiriöitä, perussairauksia tai laajoja allergioita, suosittelemme sinulle ravintovalmennuksen sijaan ravitsemusterapiaa.

Katso lisätietoja ravintovalmennuksesta: useimmin kysytyt kysymykset

Ravintovalmennus sisältyy kaikkiin personal training-paketteihimme.

Olet tervetullut ravintovalmennukseemme ruokailutottumuksistasi riippumatta. Emme siis edellytä, että kaikki valmennettavamme ovat vegaaneja.

Ravintovalmentajanamme toimii ensisijaisesti ravintovalmentajamme Karoliina Lauslehto (TtK) ja Iiris Juntunen (ETK). Sekä Karoliina että Iiris ovat ravitsemusalan asiantuntijoita, erikoistuen vegaaniruokavalioihin.

Ravintovalmennus 89€

Suosituin palvelumme sisältää tavoitteitasi tukevan esimerkkiviikon resepteineen. Saat näiden seitsemän erilaisen esimerkkipäivän lisäksi kattavat ohjeet siihen, miten muokkaat ruokavaliotasi niin, että voit ylläpitää terveitä elämäntapoja koko loppuelämäsi. Reseptit ovat suomenkielisiä.

Ravintovalmennuksemme toteutetaan etäpalveluina.

Kaikki valmennuksemme ovat yksilöityjä. Luomme ravintovalmennuksen täyttämäsi esitietolomakkeen vastausten perusteella.

Huom! Emme tee ruokavaliosuunnitelmia, joissa jokainen suupala punnitaan. Tavoitteenamme on, että opit syömään terveellisesti ilman kitukuureja ja jatkuvaa "laihduttamista". 

Haluatko valmennukseen?Ota yhteyttä!

Kiitos viestistäsi!

Karoliina Lauslehto

karoliina@veganfitness.fi

Aloituspaketti 149€

Ravintovalmennuksen lisäksi aloituspaketti sisältää kattavat ohjeet liikkumiseen, omat tavoitteesi ja tarpeesi huomioiden. Voimme laatia sinulle ohjelman niin kotijumppaan, kuntosalille, lenkkipolulle kuin kehonhuoltoonkin. Huomaathan, että aloituspaketin harjoitusohjelma sisältää vain yhden harjoitusohjelman, eli emme tee esim. koko vuoden juoksuohjelmointia kerralla.

Aloituspaketti toteutetaan etäpalveluna. Mikäli mielit henkilökohtaista tapaamista valmentajan kanssa, voit kirjoittaa meille viestin alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta.

3 kk Ravintovalmennus 129€/kk

Kolme kuukautta kestävä ravintovalmennus on luotu sinulle, jos tavoitteinasi on ruokailutottumuksien uusiminen, pysyvä painonhallinta tai vatsavaivojen helpottaminen ruokavalion avulla (low FODMAP). Yksittäiseen ravintovalmennukseen nähden kolmen kuukauden ravintovalmennus on laajempi ja mahdollistaa valmentajan tuen ja seurannan koko valmennusjakson ajaksi.

Valmennus sisältää:

  • Nykytilan ja tavoitteiden kartoituksen

  • Ruokapäiväkirjan ohjeistuksen, analyysin sekä henkilökohtaiset muutosehdotukset käytännön esimerkkeineen.

  • Muutosten toteuttamisen suunnittelun yhdessä, omaan arkeen ja tavoitteisiin keskittyen.

  • Muutosten seurannan ja lisäohjeistuksen prosessin aikana sekä mahdollisten haasteiden yhdessä käsittelyn.

  • Jatko-ohjeistuksen prosessin päättymisen jälkeiselle ajalle.​

Huom! Valmennus ei sisällä "viikko-ohjelmaa".

2019-07-05 03.11.25 1[4276].jpg

Iiris Juntunen

iiris@veganfitness.fi