Yksilöllistä valmennusta

Opetamme asiakkaitamme tekemään itsenäisesti sellaisia muutoksia, jotka vievät heitä lähemmäksi tavoitteitaan. Onnistuneessa valmennusjaksossa valmentaja on tehnyt itsensä tarpeettomaksi.

Kaikki valmennuksemme toteutetaan yksilöllisesti asiakkaan toiveet, tavoitteet ja rajoitteet huomioon ottaen. Kaikki valmennuksemme alkavat esitietolomakeen täyttämisellä. Esitietolomakkeessa kartoitamme liikunta- ja ruokailutapoja, sekä pyydämme asiakkaitamme listaamaan realistisia tavoitteita valmennukselle.

Maksutavat: lasku, verkkokauppa, Sporttipassi (ePassi), Smartum- tai Virikesetelit, Smartum- tai Virikekortti sekä Smartumin verkkomaksu, Tykysetelit, Tyky Online, Eazybreak. Henkilökohtaiset tapaamiset voi maksaa myös pankki- tai luottokortilla. Kaikki hinnat sisältävät alv 24 %.

Valmennamme mielellämme myös ruotsiksi ja englanniksi. Vi hjälper våra kunder gärna på finska, svenska och engelska. We’re happy to coach our clients in Finnish, Swedish and English.

Henkilökohtainen tapaaminen 89€

Kaipaatko uutta kuntosaliohjelmaa, kotitreeniä tai yksityistä joogatuntia? 


Henkilökohtaiset tapaamiset järjestyvät koronapandemian myötä etäyhteyksien välityksellä, esimerkiksi Zoom-palvelua käyttäen.

Henkilökohtainen tapaaminen voi sisältää myös ravintovalmennusta. Tapaamisen kesto on 55 minuuttia.

Kun tarvitset pidempää valmennusjaksoa, pyydä meiltä tarjous. Räätälöimme paketit tarpeen mukaan.

Jatkuva etävalmennus 149-249€/kk

Jatkuvissa etävalmennuksissa viestittelet valmentajasi kanssa viikoittain, ehkä jopa päivittäin. Viestittelykanavana toimii sähköposti ja/tai whatsapp. Valmentajasi on paikalla arkisin.

149€/kk valmennukseen sisältyy ravintovalmennus tarpeidesi mukaan, harjoitusohjelmat kuvallisin ja kirjallisin ohjein sekä yhteydenpito valmentajaasi koko valmennusjakson aikana.

249€/kk valmennukseen sisältyy yllä listattujen palveluiden lisäksi myös kaksi kuukausittaista Zoom-tapaamista valmentajasi kanssa. Yhden tapaamisen kesto on noin 60 minuuttia.

Edellytämme valmennuksissa vähintään kahden kuukauden (2kk) sitoutumista. Voit kuitenkin jatkaa valmennuksissa niin kauan kuin haluat.

Huom. valmennus ei sisällä ravintovalmennuksen "viikko-ohjelmaa", vaan muutosehdotuksia jo olemassa oleviin ruokailutapoihisi.

Osamaksu on mahdollinen - ota yhteyttä valmentajiin alla olevalla lomakkeella.

Kahden tapaamisen paketti 199 €

Paketti sisältää:​

  • 2 henkilökohtaista tapaamista (yhden tapaamisen kesto on 55 minuuttia)

  • Ravintovalmennuksen tarpeidesi mukaan

  • Harjoitusohjelmat kuvallisin ja kirjallisin ohjein

  • Yhteydenpito valmentajaan valmennusjakson aikana (sähköposti, tekstiviesti tai WhatsApp)

Suosittelemme jaksottamaan henkilökohtaiset tapaamiset 2-3 viikon päähän toisistaan.

Huom. valmennus ei sisällä ravintovalmennuksen "viikko-ohjelmaa", vaan muutosehdotuksia jo olemassa oleviin ruokailutapoihisi.

Ota ensimmäinen askel,

ota meihin yhteyttä!

Kiitos viestistäsi!