Ravintovalmennus

Personal training

Vegan Fitness

Vegan Fitness on kahden intohimoisen vegaaniurheilijan perustama yhtiö. Koko tiimimme koostuu korkeasti koulutetuista liikunta- ja terveysalan ammattilaisista.

Tutustu tiimiimme täällä.

Autamme vegaaneja ja kasvissyöjiä sekä kasvisruokailusta kiinnostuneita henkilöitä ympäri maailmaa elämään yhä terveellisemmin ja onnistumaan liikunnallisissa tavoitteissaan.

 

Ajankohtaista

Watercolor Watermelon Print

Valmennamme etänä, eli voit tulla valmennukseemme riippumatta siitä missä asut! Koronapandemian myötä olemme siirtyneet Zoom-valmennuksiin myös Personal Trainer -palveluidemme osalta. Klikkaa tästä lukeaksesi lisää.

Vegaaninen opas painonhallintaan on nyt myynnissä verkkokaupassamme!  

Lihasta kasvattavalle henkilölle suunnattu vegaaninen ruokaohjelma on nyt myynnissä verkkokaupassamme!
 

Voit tarkastella hinnastoa ja palveluitamme klikkaamalla tätä linkkiä.

Ravitsemusterapiapalvelumme ovat toistaiseksi tauolla. Palautamme ravitsemusterapian valikoimiin pian! Siihen asti suosittelemme ensisijaisesti laillistetun ravitsemusterapeutin Leena Putkosen palveluita.

Asiantuntijat

Ulrika Lillsunde
Vegaani Personal Trainer Ulrika Lillsunde

Fysioterapeutti (AMK), Personal Trainer, fitnessvalmentaja, ravintovalmentaja, joogaopettaja (RYT300), pilatesopettaja, ryhmäliikuntaohjaaja.

Olen Vegan Fitness Oy:n toimitusjohtaja ja vastaan kaikista yhtiömme valmennuksista.


Olen toiminut liikunta- ja terveysalalla vuodesta 2006. Olen valmentanut satoja vegaaneja, aina kilpaurheilijoista vasta liikuntaharrastusta aloitteleviin asiakkaisiin.

Voit lukea laajemman esittelytekstini täällä.

ulrika@veganfitness.fi

040-7425 936

Instagram: @herkkutrikoissa

Sami Lillsunde
Vegaani Personal Trainer Sami Lillsunde

Palomies-sairaankuljettaja, Personal Trainer, Suomen painonnostoliiton kahvakuula- ja painonnosto-ohjaaja, Street Workout -ohjaaja.

Olen ohjannut palomiehiä, sairaankuljettajia, urheilijoita ja liikunnan harrastajia yksilöinä ja ryhmissä.

Painotus omassa valmennuksessani on suorituskyvyn parantaminen sekä oikeaoppinen ja turvallinen nostotekniikka. Vahvin osaamisalueeni on fyysisen työkyvyn kehittämisessä, kahvakuulaurheilussa, monipuolisessa ja kokonaisvaltaisessa treenissä.

sami@veganfitness.fi

050-410 7237

Karoliina Lauslehto
Vegaani Personal Trainer Ulrika Lillsunde

FIHF-ravintovalmentaja, ravitsemustieteiden opiskelija (TtK) sekä tuleva laillistettu ravitsemusterapeutti.

Ravintovalmentajan ja ravitsemustieteen opintojeni lisäksi olen suorittanut Itä-Suomen yliopistossa urheiluravitsemuksen perusopinnot. 

Olen aktiivinen koiranomistaja ja vietän reilusti aikaa luonnossa liikkuen. Muutoin harrastan monipuolisesti erilaisia liikuntamuotoja kulloisenkin mielialan mukaan, minulle olennaisinta on liikunnan ilo. Olen itse vegaani niin hyvinvoinnillisista kuin eettisistäkin syistä. Ruuassa minulle on oleellista terveellisyyden lisäksi, vaan ei sen kustannuksella, maistuvuus sekä arkiruuan helppous. 

Minulle valmennuksessa on tärkeintä, että ruokavaliosta saadaan hyvinvoinnin edistämisen ohella mahdollisimman tasapainoinen ja toimiva. Toteuttamiskelpoinen ruokavalio ottaa huomioon henkilökohtaiset arvot, mieltymykset ja arjen. Haluan auttaa asiakkaitani saavuttamaan yksilölliset tavoitteensa ja välttämään turhaa syömiseen liittyvää stressiä tarjoamalla juuri heille räätälöityä ravintovalmennusta.

karoliina@veganfitness.fi

Karri-Pekka Kauppinen
DSC_4008 kopio 1 karri body.jpeg

Työterveyspsykologi, coach, erikoispsykologi (-2021)

 

Olen Karri, olen psykologi ja autan ihmisiä. Pyrin aikaansaamaan työssäni kestävää muutosta ihmisen oman maailman ehdoilla. Tavoitteenani on aikaansaada toiveiden ja todellisuuden terveen vuorovaikutuksen lisääntymistä alkaen heti ensimmäisestä tapaamisesta. Ideana on saattaa tunne-elämä, ajattelu ja arjen toiminta tarkoituksenmukaiseksi.

 

Voit olla yhteydessä minuun esimerkiksi silloin, kun jokin uusi tai vanha seinä alkaa tuntua ylitsepääsemättömältä. Voit myös laittaa viestiä, mikäli sinun pitää ylittää itsellesi ennennäkemättömän suuri seinä. Idea on sama kuin minkä tahansa ihmiselämän haasteen parissa; mitä varhemmin hakee ammattiapua, niin sitä todennäköisemmin pääsee myös hyvin eteenpäin.

karri-pekka@psykologilla.fi

Iiris Juntunen
Iiris Juntunen.jpg

ETM, ravitsemusasiantuntija

Personal trainer

 

Olen elintarviketieteiden maisteri ja ravitsemustieteen asiantuntija. Opiskelujeni aikana olen perehtynyt kattavasti niin ihmisen ravitsemukseen kuin elintarvikkeiden turvallisuuteenkin. Erityisruokavaliot sekä ruoankäytön tutkiminen ovat lähellä sydäntäni. Olen myös vegaani fitnessurheilija, minkä takia urheiluravitsemus on yksi henkilökohtaisista kiinnostuksen kohteistani.

Vegan Fitnessissä teen henkilökohtaisen valmennuksen lisäksi ruokapäiväkirja-analyysejä. Asiantuntemuksellani haluan antaa asiakkailleni heidän ruokavaliostaan objektiivista palautetta, joka perustuu luotettavaan tieteelliseen näyttöön sekä vegaaniruokavalioiden erityispiirteiden ymmärtämiseen.

iiris@veganfitness.fi

Maria Lagerspetz
Maria Lagerspetz.jpg

Liikuntaneuvoja, liikunnanohjaaja, Personal Trainer

 

Asiakkaani kuvailevat minua sanoilla energinen, kannustava, asiantunteva sekä aidosti läsnä. Positiivisen puolen löytäminen asiasta kuin asiasta on osa luonnettani. Jokaisen asiakkaan yksilöllinen huomioiminen on minulle äärimmäisen tärkeää. Parasta valmentamisessa on saada aikaan onnistumisen kokemuksia sekä löytää liikunnan ilo ja motivaatio yhdessä asiakkaan kanssa. Olen tehnyt paljon töitä ikääntyvien kanssa, minkä myötä erilaisten liikuntarajoitteiden huomioiminenkin on tullut tutuksi.

 

Omia suosikkiliikuntamuotoja ovat kuntosali, lenkkeily, katutanssit ja Crossfit. Vegaani olen ollut vuodesta 2017 alunperin terveyssyistä, jonka jälkeen myös ympäristö sekä eläinten oikeudet ovat nousseet vähintään yhtä tärkeään rooliin.

maria@veganfitness.fi

 
 

"Ensimmäistä kertaa elämässäni tuntuu siltä, että elämäni mittainen suhteeni kehon ja mieleni eheyttämiseen on alkanut Ulrikan selkeiden ja pitkänaikajänteisen valmennuksen myötä. Treenit muokattiin omien valmiukseni mukaisesti taaperon hiekkalaatikkoleikkien vierellä toteutettaviksi. Kotona taaperon nukkuessa ja hänen ympärilläni leikkiessä on helppo vetää nämä treenit. Ei enää kikkaskonsteja ja rajuja treenejä vaan elämääni kestäviä muutoksia, jotka tulevat säilymään. Ulrika katsoi minulle sopivan tavan aloittaa ja mennä kohti tavoitteitani. Hyvä osamaksusuunnitelma mahdollisti ottaa valmennus vastaan ja aloittaa kehonhuolto lapsen saannin jälkeen" -Veera, 37v

"Toiveet ruokavalion suhteen toteutettiin erinomaisesti, ja ongelma-alueisiin syömisessä kiinnitettiin todella hyvin huomiota, oli selkeästi tehty makeanhimoiselle sokeria korvaavia mutta terveellisempiä ja silti herkullisia juttuja."

- Nimetön palaute kerätty 

asiakastyytyväisyyslomakkeemme kautta

Tiimimme jäsenet ovat usein näkyvillä myös asiantuntijatehtävissä erilaisissa lehtiartikkeleissa. 

Ravitsemusterapeuttiamme Lottaa konsultoidaan usein vegaaniuteen liittyvissä juttusarjoissa. Esimerkiksi Yle, Mtv, Ilta-Sanomat, Helsingin Sanomat (1, 2, 3, 4), Kauneus ja TerveysYhteishyvä ja lukuisat naistenlehdet ovat haastatelleet Lottaa kasvissyöntiin liittyen. Lotta on ollut myös asiantuntijana Vegaanimuksut-kirjan ravitsemusosuudessa.

Personal trainerimme Sami oli vieraana Huomenta Suomessa, kertomassa miten palomies pärjää vegaaniruoalla. Lisäksi Samia on haastateltu mm. Helsingin Sanomiin, aiheena urheilu vegaanina. Sami on myös ollut haastateltavana Elämäni vegaanina -kirjassa.

Päävalmentajaamme Ulrikaa haastateltiin Iltalehteen syksyllä. Lue Ulrikan haastattelu tästä. Lisäksi Ulrika on ollut haastateltavana mm. Fit-lehdessä ja Helsingin Sanomissa ja radiossa (Yle Suomi, Yle Puhe, Yle Vega).

Voit lukea lisää asiakkaidemme kokemuksista klikkaamalla tätä linkkiä.

Ota yhteyttä

Ulrika Lillsunde, tj

040-7425936

ulrika@veganfitness.fi

Sami Lillsunde

050-4107237

sami@veganfitness.fi

Toimialue: pääkaupunkiseutu, Keski-Uusimaa ja Tampere

(Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Tuusula, Kerava, Sipoo, Järvenpää)

Teemme myös etävalmennuksia maailmanlaajuisesti.

Vegan Fitness Oy

y-tunnus: 2788695-6

Tästä voit ladata rekisteriselosteen, josta näet, mihin tietojasi käytetään. Asiakastietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

Kiitos viestistäsi!